Kinderdagverblijf 0 tot 4 jaar

Heeft u één of meerdere kinderen in de leeftijd tussen 0 en 4 jaar en bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij VCO Kinderdomein krijgt uw kind de ruimte om plezier te maken met andere kinderen, om te genieten en om te leren.

Een afwisselend programma

Onze leid(st)ers zorgen ervoor dat uw kind zich prettig voelt, maar stellen daarnaast ook iedere dag weer een afwisselend en uitdagend programma voor hem/haar en de andere kinderen samen. Samen knutselen, lekker spelen (zowel binnen als buiten), voorlezen en samen eten: iedere dag weer staan er afwisselende activiteiten op het programma. Onze leidsters hebben veel ervaring in de professionele kinderopvang en kijken met hun kennis in het achterhoofd naar interesses, de sociale ontwikkeling en hoe uw kindje met andere kinderen omgaat.

Vertrouwd met de schoolomgeving

De kinderdagverblijven van VCO Kinderdomein zijn beide gevestigd in een basisschool. Uw kind raakt op deze manier al vertrouwd met de omgeving waarin hij of zij later zal doorgroeien en dit heeft, zoals u zich voor kunt stellen, vele voordelen. Ons team zorgt op deze manier samen met uw kind voor een soepele overgang naar groep 1 van de basisschool.

Pedagogisch beleidsplan Kinderdagverblijf

Bij Peuterdomein van kinderdomein wordt er gewerkt volgens een pedagogisch beleidsplan. Lees meer...

Locaties

Wilt u komen kennismaken?

Wilt u met eigen ogen zien hoe een dag bij een kinderdagverblijf van VCO Kinderdomein verloopt? Maak dan een afspraak en kom vrijblijvend langs!