BSO 4 tot 12 jaar

De buitenschoolse opvang van VCO Kinderdomein zorgt ervoor dat uw kind(eren) tussen 4 en 12 jaar hun vrije tijd - namelijk voor en/of na schooltijd - met allerlei leuke en leerzame activiteiten in kunnen vullen. Onze medewerkers zorgen voor persoonlijke begeleiding en aandacht.

Genoeg te beleven

Uw kind kan bij de buitenschoolse opvang van VCO Kinderdomein deelnemen aan verschillende activiteiten op het gebied van muziek, dans en sport. Bij deze activiteiten zetten wij deskundige en opgeleidde mensen in. Uiteraard kan uw kind zijn of haar tijd ook anders invullen, bijvoorbeeld met het maken van huiswerk, het spelen van een (bord)spelletje of game of het kijken van een film. Ook organiseren wij met regelmaat bijzondere uitjes en workshops, waar de kinderen gratis aan deel kunnen nemen.

Gezonde tussendoortjes

Bij de buitenschoolse opvang van VCO Kinderdomein zorgen de leidsters graag voor gezond lekkers, zoals crackers, vers fruit of een kom yoghurt met muesli. Indien uw kind aansluitend op de buitenschoolse opvang op sporttraining of muziekles verwacht wordt, krijgt hij of zij van onze leidsters uiteraard aangepast eten. Zo heeft uw kind genoeg energie om zijn of haar hobby te beoefenen.

Pedagogisch beleidsplan BSO

Op de BSO’s van kinderdomein wordt er gewerkt volgens een pedagogisch beleidsplan. Meer lezen……

Locaties

Kom met uw kind langs en ervaar het plezier! Bel of mail voor een afspraak.